sl Slovenščina

Glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2021 je odprto.

Odlične poslovne prakse v gospodarstvu so tudi v letu 2021 navdihovale slovensko in mednarodno poslovno skupnost. A kateri bo pripadal laskavi naziv najboljše med najboljšimi?

Za svojega favorita lahko glasujete od srede, 1. decembra 2021, do srede, 8. decembra 2021, do 8.00 ure.

Kdo so superfinalisti Best of the Best 2021?

Inovativnost: LEK, Vision, tehnologija mešane resničnosti v praksi

Motivacija: Bankart, Proces razvoja zaposlenih preko vpeljave vloge kariernih vodij

Povezovanje: Kemijski inštitut, CCEdit (Proof-of-Concept) za razvoj uporabe izboljšanega sistema CRISPR za izbijanje genov v genomu

 

Kako poteka glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2021?

1. Spletno glasovanje prek spletne ankete – od 1. decembra 2021 do 8. decembra 2021 do 8.00

Na spletni strani AmCham Slovenija si najprej oglejte video predstavitve zmagovalcev posameznih sklopov Best of the Best 2021, nato pa v spletni anketi glasujete za svojega favorita.

ODDAJTE SVOJ GLAS

Prvi del končnega števila točk bo namreč temeljil na številu glasov, ki jih bo vsak projekt prejel znotraj ankete. Vsak lahko glasuje le 1x. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.

2. Glas strokovne žirije

Drugi del končnega števila točk bodo predstavljali glasovi posebne, v ta namen imenovane žirije. Strokovna žirija bo glasovala po načelu en glas na člana komisije. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto. V primeru izenačenja glasov članov žirije odloča glas predsednika/ predsednice žirije.

3. Glasovanje na zaključnem dogodku 

Tretji del seštevka točk in finalni izbor zmagovalca pa predstavlja glasovanje občinstva na Kombo AmCham Poslovnem zajtrku »Kultura dialoga«, ki bi potekal 8. decembra 2021.

Občinstvo na virtualnem dogodku bo glasovalo po načelu 1 glas na udeleženca dogodka. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.

V primeru izenačenja glasov odloča glas strokovne žirije.