sl Slovenščina

Preživite sproščeno četrtkovo popoldne, 29. avgusta 2013 v izbrani družbi ministra za izobraževanje, znanost in šport, dr. J. Pikala in ameriškega veleposlanika v Sloveniji, Nj. Eksc. J. A. Mussomelija ob svežih podjetniških idejah mladih udeležencev Summer Economics Institute 2013!

Julij je bil za skupino izjemnih študentov, ki so se udeležili programa Summer Economics Institute 2013, pod okriljem programa USAlumni posebno vroč!

Mesec mreženja in prijateljevanja, dragocenih delovnih izkušenj v podjetjih članih AmCham Slovenija, super ponedeljkov v družbi priznanega ameriškega profesorja z razvijanjem poslovnih modelov, izleti v realne gospodarske zgodbe in vrhunski (so)govorniki…

Člane AmCham Slovenija vabimo, da začutite koncentrat mlade podjetnosti na „FINALKI“ SEI 2013, 29. avgusta 2013, ob 18. uri, Evergreen, Smlednik 200, Smlednik, na uradnem zaključku programa SEI 2013 s predstavitvami najboljših treh ekip in predvsem prijetnim poletnim druženjem.

Častna govornika bosta dr. Jernej Pikalo, minister za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije in Nj. Eksc. Joseph A. Mussomeli, veleposlanik ZDA v Sloveniji.

Svojo udeležbo nujno sporočite najkasneje do srede 28. avgusta na office@amcham.si!