sl Slovenščina

Program Best of the Best smo oblikovali kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj. Vsako leto imamo misijo, da v slovenskem prostoru poiščemo in izpostavimo najboljše poslovne prakse iz različnih področij, finalisti pa se nato potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi. Tudi letos nam je uspelo najti devet izjemnih kandidatov.

 

Na področju INOVATIVNOSTI so še posebej zasijali:

  • GoOpti d.o.o. – SmartMove – vzpostavitev dinamičnega shuttla GremoSkupaj
  • Studio Moderna d.o.o. – ležišče Dormeo DNA
  • MEGA M d.o.o. – Pametne rešitve za učinkovito energetsko upravljanje

Po MOTIVACIJI so izstopali:

  • Lek d.d. – Young Advisory Board
  • Založba Rokus Klett – Modra akademija, izobraževalni center za osebni in strokovni razvoj
  • Višja strokovna šola Academia – Mednarodni program Hospitality Management Jezeršek Academia

ESGT načelom najboljše sledijo:

  • Zavarovalnica Triglav & AMZS – Osvežitvene vožnje za starejše
  • Zavarovalnica Triglav – Ustvari pokal
  • Pivovarna Laško Union – Projekt Beli vrhovi – Misija: Triglavski ledenik v Peking

 

O temu katerih devet finalistov si je zaslužilo, da bodo žarometi poslovnega sveta osvetlili njihove primere dobrih praks, je odločila AmCham komisija Best of the Best 2023. Komisijo za tematski sklop INOVATIVNOST sestavljajo Ajša Vodnik, Jurij Žurej, Tjaša Kolenc Filipčič, Edvard König in Aleš Muhič. Komisijo za tematski sklop MOTIVACIJA sestavljajo: Jure Vajs, Katarina Primožič Ramoveš, Marjam Beltram, Vida Dolenc Pogačnik in Matej Rukavina. Komisijo za tematski sklop ESGT sestavljajo: Primož Zupan, Darja Ferčelj, Boštjan Košak, Samo Kumar in Andrej Krajner.

Vsem članom se še enkrat zahvaljujemo za sodelovanje v projektu Best of the Best!

Devet projektov bomo predstavili v posameznem tednu vsakega sklopa. Prvi bo Teden motivacije (2. 10. 2023 – 6. 10. 2023), nadaljujemo s Tednom ESGT (9. 10. 2023 – 13. 10. 2023), zaključujemo pa s Tednom inovativnosti (16. 10. 2023 – 20. 10. 2023). Po objavi zadnje predstavitve se bo odprlo digitalno glasovanje, ki bo potekalo od ponedeljka do petka, superfinaliste bomo oznanili na takratnem petkovem Coffee to Connect.

V mesecu novembru 2023 pa bomo na podlagi glasov AmCham komisije, občinstva in rezultatov digitalnega glasovanja, na zaključnem dogodku razglasili, kateri od treh superfinalistov je resnično najboljši med najboljšimi!