sl Slovenščina

AmCham Slovenija vabi svoje člane, da se udeležijo delavnice "Želite inovirati kot Apple?", kjer boste lahko z vrhunskima strokovnjakama, Chuckom Goldmanom, ki je znan kot ugleden investitor iz Bostona, izvršni direktor za področje IoT pri Sky Ventures Group in nekdanji Applov 'executive' ter Petrom Jacobsom, vodjo pisarne Evropske Investicijske banke v Sloveniji, naslovili aktualna vprašanja, s katerimi se soočajo managerji velikih uveljavljenih podjetij, ki želijo svojo pozicijo na trgu izboljšati s pomočjo vitkega in aginega start-up inoviranja. Post-PODIM delavnico organizirata Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji in organizatorji PODIM konference. 


Delavnica je brezplačna, celodnevna in je namenjena korporativnim podjetjem z več kot 100 zaposlenimi, ki spodbujajo interno inoviranje in podjetništvo ter sodelovanje s start-upi. Potekala bo potekala v sredo, 28. junija, od 9.30 do 15.30 ure, v Hiši Evropske unije na Dunajski 20 v Ljubljani. 


Med drugim boste izvedeli: 


  • kako ustvariti zmagovalno notranjsko podjetniško kulturo, podobno, kot so se tega lotili v korporaciji Apple,

  • kako lahko pri preobrazbi velikega uveljavljenega podjetja pomaga internet stvari,

  • kako naj se korporacije lotijo optimalnega vzpostavljanja lastnih programov za spodbujanje notranjega podjetništva in sodelovanja s start-upi in 

  • kako lahko ustanovitev korporativnega sklada tveganega kapitala podpre Evropska komisija z EFSI skladom preko Evropske investicijske banke.


Več o konferenci si lahko preberete tukaj


Prijavite se lahko tukaj.  


 


Iz enega podjetja se lahko delavnice udeležita največ dve osebi. Število mest je omejeno zato pohitite s prijavo.