sl Slovenščina

18. – 21. maja 2014, Ljubečna pri Celju

Če se povsod po svetu počutiš doma, potem ne želiš ostati v domači garaži.

Tudi najnovejša, najbolj zmogljiva in tehnološko najbolj izpopolnjena vozila Mercedes-Benz, ki vedno in povsod izpolnjujejo vaša hrepenenja po dogodivščinah, potujejo po Evropi in se bodo v vaši bližini predstavila: od 18. – 21. maja 2014 v Ljubečni pri Celju (ZšAM Center varne vožnje, Cesta v Celje 14).

Poleg vznemirjanja ob prefinjenem oblikovanju, dinamični vožnji in neukrotljivi moči vrhunskih vozil boste doživeli tudi profesionalno in praktično predstavitev pionirske tehnologije Mercedes-Benzovih sistemov za večjo varnost in udobje Intelligent Drive.

Najnovejši GLA in novi razred C na poti spremlja celoten spekter najbolj vznemirljivih in sodobnih modelov – od E 63 AMG 4MATIC do SL 63 AMG, S 500 in popolnoma novega razreda V. Za testiranje vam bo na voljo izbor naših najbolj ekskluzivnih vozil.

Udeležite se predstavitvenega dogodka Mercedes-Benz StarExperience ‘Your roadtrip’! Za člane AmCham Slovenija smo rezervirali 15 mest – termin sreda, 21. maj med 9.00 in 12.00 uro.

Doživite nepozabne trenutke in zberite vtise iz sveta Mercedes-Benz! Za ekslkuzivno mesto na dogodku NUJNO potrdite svojo udeležbo na katarina.makovec@amcham.si

Več o dogodku na www.yourroadtrip.si