sl Slovenščina

AmCham Slovenija je ponosni partner prvega dogodka DisruptHR v Sloveniji, ki bo v slovenski prostor prinesel nov način podajanja znanj na področju prihodnosti upravljanja kadrov in nove trende s področja poklicev prihodnosti. 

DisruptHR je globalna spletna platforma, ki združuje vsebinske prispevke strokovnjakov v kratkih, petminutnih govorih. Gre za izmenjavo informacij in pogledov na “uporniško prihodnost HR-ja” z namenom, da izobražuje, odstira drugačne poglede in poskuša opolnomočiti vse, ki se kakorkoli ukvarjajo z ljudmi. DisruptHR Ljubljana je dogodek, ki se ga morajo udeležiti vsi HR-ovci, poslovni voditelji, vodstveni delavci, ki želijo slišati najnovejša spoznanja in najbolj inovativne govorce o talentih.

DisruptHR Ljubljana bo potekal v torek, 10. marca 2020, od 17. ure dalje v SiTi Teatru v ljubljanskem BTC-ju. Na odru se bo zvrstlo kar 14 posameznikov iz različnih vetrov. Med govorci bodo tudi Tomaž Lanišek, Maja Majstorović Hajduković, Mateja Panjan, Ina Kukovič Borovnik, Saša Mrak in drugi.

 

Več o dogodku lahko spremljate na Facebook, LinkedIn in spletni strani.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite tukaj.