sl Slovenščina

V AmCham Slovenija smo december obarvali z barvami najboljših poslovnih praks in dobredelnosti. Glasovanje za najboljšega med najboljšimi, Best of the Best 2017, je potekalo s pomočjo dobrodelnih SMS donacij. Sredstva, ki so bila zbrana s poslanim SMS sporočilom s ključnimi besedami BEST1, BEST2 in BEST3, v času glasovanja, bodo v celoti namenjena organizaciji po izboru zmagovalca Best of the Best 2017, Pro Plus s projektom Štartaj, Slovenija! –  Hiši zavetja Palčica, ki nudi dom otrokom, ki so v domačem okolju ogroženi.



Dobrodelnost se nadaljuje tudi v decembru. Še vedno lahko pomagate in prispevate tudi vi. Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo BEST1 na številko 1919 in prispevajte 1 EUR za pomoč otrokom v Hiši zavetja Palčica. Linije za donacije so odprte do 22. decembra 2017. Pogoji so objavljeni tukaj.


Best of the Best je ogledalo izjemnih projektov in idej naših članov, vodilnih podjetij v Sloveniji, ki v slovenski gospodarski prostor vnašajo odlične prakse. Tudi letos so prakse, podpisane pod projekt Best of the Best, mnogim predstavljale navdih, druge povsem začarale in tretjim dokazale, da ob združitvi kreativnosti in inovativnosti zaposlenih nastane neverjeten produkt, ki spreminja tako poslovno kot družbeno skupnost srčne Slovenije.


Več TUKAJ