sl Slovenščina

PRIHODNOST JE TVOJA!

Serija brezplačnih kariernih delavnic za mlade bo tudi letos navdihovala z izvrstnimi predavatelji, novimi znanji ter veščinami v petih slovenskih mestih.

AmCham Slovenija s ponosom podpira projekt »Coca-Colina priložnost za mlade«, iniciative, ki jo organizira podjetje Coca‑Cola HBC Slovenija, v sodelovanju z Adecco H.R. Namen projekta je nuditi podporo mladim pri doseganju njihovih poklicnih ambicij, pri čemer se osredotoča predvsem na mlade, ki so dopolnili 18 let in niso zaposleni.

Program je sestavljen iz dvodnevnih izobraževalnih delavnic, na katerih mladi pridobivajo življenjska znanja in poslovne veščine, ki jim bodo v pomoč pri osebnem razvoju, iskanju zaposlitve in večji konkurenčnosti na trgu dela.

PRIDOBI ZNANJE!

Udeleži se dvodnevnih izobraževalnih delavnic v enem izmed petih mest po Sloveniji in pridobi osebna in poslovna znanja, s katerimi boš lahko bolj suvereno in prepričljivo nastopal/-a na trgu dela.

PRIDOBI SAMOZAVEST!

Na delavnicah boš pridobil/-a uporabne nasvete s področja psihologije, zaposlovanja in podjetništva, ki ti bodo pomagali do novih znanj in večje samozavesti.

PRIDOBI CERTIFIKAT!

Poleg novega znanja in uporabnih veščin boš po zaključeni delavnici prejel/-a certifikat o opravljenem izobraževanju.