sl Slovenščina
Osebni stik in pozornost za podrobnosti ustvarita veliko razliko pri delu in stvareh, ki jih počnemo, je prepričan generalni direktor BMW Group Slovenija Maciej Galant, ki je bil glavni gost tokratnega Empower Lunch kosila. 


 


Galant je skupini mladih liderjev iz AmCham Young Leaders Cluba povedal tudi, da sam že ves čas živi in dela po omenjenem načelu, eden izmed njegovih glavnih nasvetov pa je bil: »Bodite takšni, kot ste, in delajte stvari drugače kot drugi«. 


Empower Lunch predstavlja dober način srečevanja ljudi v sproščenem okolju, kjer lahko top liderji izmenjajo svoje modrosti in poslovne nasvete ter jih delijo z mladimi liderji. Bil sem na dveh in vsakič sem pridobil koristne informacije in navdih za bodoče delo.


Nejc Slovnik, POINT OUT, BHS SKUPINA d.o.o.


Kosilo z znanim gospodarstvenikom kot je g.Galant je zmeraj dodana vrednost in navsezadnje tudi navdih za izboljšave oziroma spremembe načina dela in pristopa k lažjemu reševanju vsakodnevnih izzivov.


Lovro Gruden, Pristop


Super priložnost za pronicljiv pogovor z enim izmed top direktorjev in ekipo AmCham mladih liderjev. Kulinarično doživetje dogodek le še popestri. 


Vito Hrženjak, Restart nepremičnine