sl Slovenščina

Blockchain je nova tehnološka paradigma, ki lahko spremeni različne panoge. Na podlagi paradigme se bodo pojavili novi poslovni modeli, ki bodo spremenili način interakcije ljudi v družbi in podjetjih.


Luksemburško-slovenski poslovni klub LSBC 10. oktobra 2017 v Poligonu v Ljubljani organizira poslovni dogodek z naslovom "Blockchain: Nove priložnosti". 


Poslovni dogodek, kamor so povabili sogovornika iz Luksemburga, bo osvetlil trenutne tehnološke omejitve, izzive v zakonodaji za nacionalne ali globalne operacije in napovedi za prihodnje uspešne poslovne modele, okrogla miza pa bo prinesla zanimivo razpravo in predstavila različne poglede na blockchain tehnologijo.


Osrednja govornika:


  • Wim Stalmans (ustanovitelj in direktor, The Blockchain Academy®), ki bo govoril o možnih aplikacijah blockchaina; kako lahko posameznik razume tehnologijo in kreativne rešitve, ki so mogoče.
  • Marco Houwen (vodja projekta, Infrachain), ki bo predstavil možnosti, ki jih ponuja blockchain; od odlične ideje do poslovnih priložnosti.


Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in je brezplačen. Število mest je omejeno!


Spletna stran z urnikom: http://lsbc.lu/event/blockchain-emerging-opportunities/


Prijava: http://lsbc.lu/registration-form/