sl Slovenščina

Ambasadorji najboljših poslovnih praks, Best Practice Academy, so se tokrat srečali na terasi z razgledom na Ljubljano. V 14. nadstopju svoje poslovne stavbe nas je v svojem "Odprtem prostoru" gostil Petrol.


Nekoč tradicionalno slovensko "bencinsko" podjetje, danes pa vodilno podjetje, ki deluje na področju trgovine, energetike, mobilnosti, e-plačil in goriv, je gostilo "višinsko" srečanje Best Practice Academy. Prvi mož marketinga Petrola Rok Cuderman in Sabina Đuvelek sta bila naša gostitelja, prostor srečanja pa 14. nadstropje, ki so ga "Petrolovci" poimenovali Odprti prostor.



Odprti prostor, ki je sestavljen iz Jase, Čebelnjaka in Kluba 14, je kreativno zasnovan prostor, ki je namenjen vsem 600 zaposlenim v stolpnici, z njim pa gradijo novo kulturo pretoka informacij, odpirajo in širijo svoja obzorja in spoznavajo inovativne pristope k delu. Prostor "Petrolovcem" omogoča delo, aktivni odmor, druženje, sodelovanje, ustvarjanje novih idej, izobraževanje in aktivni počitek. Nam je bila najbolj všeč Jasa, saj daje občutek, kot da si v gozdu, in terasa, ki ponuja lep razgled na Ljubljano in okoliške hribe.