sl Slovenščina

31.marec 2016

Prvi predstavitveni dogodek 19. april 2016Na treh dogodkih Best of the Best bomo predstavili skupaj 9 najboljših praks, ki so bila s pomočjo Best Practice Academy izbrana v treh tematskih sklopih: inovativnost, motivacija in odprtost.

Med naborom odličnih prijavljenih projektov bomo, s pomočjo Best Practice Academy, glasovanjem ključnega poslušalca dogodka in udeležencev, izbirali zmagovalce vsakega posameznega tematskega sklopa, ki se bodo potegovali za glavno nagrado Best of the Best 2016: vikend paket v New Yorku, izobraževanje za tim ter brezplačna članarina v AmCham Slovenija v letu 2017.

IZBRANI PROJEKTI:

INOVATIVNOST

Ypsilon – Y.business

Danfoss Trata – 24Idea

Lek – Visoko zmogljiva metoda za napovedovanje aktivnosti protiteles

MOTIVACIJA

Zavarovalnica Triglav – NADGRADNJA projekta MLADI UPI

Simbioza – Simbioza šola

Helios – Helios akademija

ODPRTOST

Zavarovalnica Triglav – Očistimo naše gore

Atlantic Grupa – Atlantic Body and mind – priložnost biti fit

Steklarna Hrastnik – Premium Business Club – HUBPrvi dogodek v sklopu Inovativnost bo v torek, 19. aprila 2016, od 12.30 do 14.00, v Hotelu Slon.

Kot aktivni poslušalec »keynote listener« bo tokrat z nami Enzo Smrekar, podpredsednik AmCham Slovenija, glavni direktor in član uprave Droga Kolinska.Dodatne informacije:

Za vse dodatne informacije o programu in nagradnem natečaju Best of the Best se prosimo obrnite na koordinatorko programa Katjo Čenčur, katja.cencur@amcham.si, 040/656-989.