sl Slovenščina

23. september 2014, Antiq Palace Hotel, Ljubljana

Ponosni smo na vse izbrane in predstavljene poslovne prakse/projekte naših članov!



Tudi na tretjem iz sklopa treh dogodkov najboljših poslovnih praks, tematsko vezanih na INOVACIJE, MOTIVACIJE in ODPRTOST, s katerimi obeležujemo 15 let delovanja AmCham Slovenija v sodelovanju z našimi člani, je bilo predstavljenih 5 odličnih poslovnih praks članov – tokrat v kategoriji ODPRTOST.







Predstavili so se:



Mednarodno razvojno sodelovanje – Ralagus, Aviat – Tina škrubej, EU Funds Project Manager

Edit – Comtrade – Živa Gorup Reichmann, vodja razvoja kompetenc

Pozor(!)ni za okolje – Goodyear Dunlop Sava Tires – Ana Verčko Grilec, vodja komunikacij ter Anja Komatar, vodja projekta

Imagine Cup -Microsoft – Urban Lapajne, organizacijski vodja Imagine Cup

Ypsilon Institute Srbija – Zavod Ypsilon – Petra Kocjan, direktorica



Vsi predstavljeni projekti so bili navdihujoči, zato je bila izbira najboljše poslovne prakse tudi tokrat težka odločitev. Publiko in petčlansko komisijo, ki so jo tokrat sestavljali Saša Miladinović, vodja službe za razvoj in strateško upravljanje človeških virov, Si.mobil, Andreja škofič Klanjšček, vodja davčnega oddelka, Deloitte, Tjaša Burnik, market acess in policy manager, Merck Sharp & Dohme, in častno gostjo Nevenko Črešnar Pergar, direktorico NP Consulting, je najbolj prepričal projekt Pozor(!)ni za okolje, Goodyear Dunlop Sava Tires, ki se bo novembra na AmCham praznovanju ob 15. letnici skupaj še z dvema finalistoma iz kategorij Inovativnost in Odprtost potegoval za naziv Best of the Best in privlačno nagrado!



Zahvaljujemo se vsem sodelujočim ter iskreno čestitamo finalistu Goodyear Dunlop Sava Tires – Pozor(!)ni za okolje. Veselimo se 25. novembra 2014, ko bomo skupaj praznovali 15 let odličnega delovanja AmCham Slovenija in izbirali zmagovalca Best of the Best!



Galerija fotografij na AmCham Facebook strani.