sl Slovenščina

1. februar 2016

Izjemni projekti in ideje, vas, naših članov že 17. leto v slovenski gospodarski prostor vnašajo odlične prakse, ki vas uvrščajo med vodilna podjetja v Sloveniji. Prav to je pripomoglo k oblikovanju našega programa Best of the Best, v katerem že tretje leto iščemo in predstavljamo najboljše poslovne prakse kot vodilo in navdih. So plod kreativnosti in inovativnosti zaposlenih. Na ta način skupaj pripomoremo k prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj.

S prijavo na natečaj Best of the Best, h kateri vas vabimo kot člana AmCham Slovenija, lahko prav vaše podjetje in ekipa zmaga in s tem navdahne druge.

Predstavite svojo najboljšo poslovno prakso ali projekt, motivirajte svoje najboljše ekipe in osvetlite njihovo kreativnost ter s tem navdihnite tudi poslovno skupnost in slovensko gospodarsko okolje. Vabimo vas, da s svojim prispevkom sodelujete v našem natečaju.

S prijavami pričnemo v ponedeljek, 1.2.2016!

Za vse dodatne informacije o programu in nagradnem natečaju Best of the Best se prosimo obrnite na koordinatorko programa Katjo Čenčur, katja.cencur@amcham.si, 040-656 989