sl Slovenščina
23. april 2014, Antiq Palace Hotel, Ljubljana

Poživljujoče popoldne v družbi najboljših! Ponosni smo na vse izbrane in predstavljene poslovne prakse/projekte naših članov!


Na prvem iz sklopa treh dogodkov najboljših poslovnih praks, tematsko vezanih na INOVACIJE, MOTIVACIJE in ODPRTOST, s katerimi obeležujemo 15 let delovanja AmCham Slovenija v sodelovanju z našimi člani, je bilo predstavljenih 5 odličnih poslovnih praks članov v kategoriji INOVATIVNOST.



Predstavili so se:



HALCOM=HIP! House of Innovative People!, Halcom – Roman Pavlovič, direktor divizije korporativnega razvoja in Primož Zupan, idejni manager

Business Speed Networking, Bisnode – Aleksandra Brank, Marjeting Manager CE Region

Bled – Vabilo na zeliščni vrt, Sava Turizem – Saša Zor, Direktorica prodaje

Simbioza med generacijami, Zavod Ypsilon – Žiga Vavpotič, strokovni direktor in soustanovitelj

študentski izziv Aviat Networks Inc., Aviat – Anže Bečaj, Project Design Manager



Izbira najboljše poslovne prakse je bila težka, saj so bili vsi predstavljeni projekti vrhunski. Publiko, komisijo in “keynote” polušalko Katarino Verhnjak, direktorico Janssen Slovenia & Croatia, Johnson & Johnson, je najbolj navdušil Zavod Ypsilon s projektom Simbioza, ki se bo novembra na AmCham praznovanju ob 15. letnici skupaj še z dvema finalistoma iz kategorij Motivacija in Odprtost potegoval za naziv Best of the Best in privlačno nagrado!



Zahvaljujemo se vsem sodelujočim ter iskreno čestitamo finalistom Zavodu Ypsilon- Simbioza! Veselimo se prihodnjega srečanja v kategoriji MOTIVACIJA v mesecu juniju!

Galerija fotografij na AmCham Facebook strani.