sl Slovenščina

Novejši, svež, drugačen in s strani članov odlično sprejet program, ki smo ga lansko leto zasnovali ob praznovanju 15 odličnih let našega delovanja. Na vašo pobudo s priljubljenim programom nadaljujemo tudi letos.

Iščemo in predstavljamo najboljše poslovne prakse v mednarodni poslovni skupnosti, v podjetjih članih AmCham Slovenija, ter tako v slovenski prostor vnašamo nova znanja in pozitivne poslovne izkušnje. Verjamemo, da tak prenos dobrih praks prinaša pomembno obogatitev širšega slovenskega gospodarskega prostora.

S programom Best of the Best želimo ponovno izpostaviti in spodbujati dobro delo, ustvarjalnost in uspeh projektov, poslovnih praks članov, ki v našem širšem okolju omogočajo ali pa so že doprinesli k odličnim spremembam in so lahko v vzor in navdih tudi ostalim. Izpostavljamo kar imamo pokazati dobrega, ponovno osredotočeni na Vas in Vaše uspešne zgodbe, za katere želimo, da o njih izvedo tudi drugi.

Na treh dogodkih Best of the Best bomo predstavili skupaj 9 najboljših praks iz treh različnih tematskih sklopov, ki jih bomo med člani zbirali s posebnim natečajem. Izmed njih bomo s pomočjo posebne komisije in udeležencev dogodkov izbirali zmagovalce vsakega posameznega tematskega sklopa, ki se bodo potegovali za glavno nagrado Best of the Best 2015, vikend paket v New Yorku ter brezplačna članarina v AmCham Slovenija v letu 2016.

Vabimo vas, da s svojim prispevkom sodelujete v našem natečaju.

Več informacij o programu Best of the Best in Prijavnico za natečaj najdete tukaj:



Program – Best of the Best


Prijavnica – Best of the Best

Za morebitna vprašanja in dodatne informacije se lahko obrnete na vodjo programa, Katarino Makovec, katarina.makovec@amcham.si, 040 766 999



Oglejte si lanskoletne zgodbe udeležencev programa Best of the Best
:



Video klipi treh finalistov Best of the Best 2014:



Pozor(!)ni za okolje – Goodyear Dunlop Sava Tires

Mladi upi
– Zavarovalnica Triglav

Simbioza med generacijami
– Zavod Ypsilon