sl Slovenščina

Na AmChamu je letos mesec oktober namenjen najboljšim poslovnim praksam, Best of the Best 2023.

Program Best of the Best smo oblikovali kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj. Vsako leto imamo misijo, da v slovenskem prostoru poiščemo in izpostavimo najboljše poslovne prakse iz različnih področij, finalisti pa se nato potegujejo za naziv najboljšega med najboljšimi. Tudi letos nam je uspelo najti devet izjemnih kandidatov.

Devet projektov predstavljamo v posameznem tednu vsakega sklopa. Teden od 9. 10. 2023 – 13. 10. 2023 smo posvetili tematskemu sklopu ESGT.

 

ESGT načelom najboljše sledijo:

🌟 Zavarovalnica Triglav & AMZS – Osvežitvene vožnje za starejše - SUPERFINALIST TEMATSKEGA SKLOPA

 

🌟 Zavarovalnica Triglav – Ustvari pokal

🌟 Pivovarna Laško Union – Projekt Beli vrhovi – Misija: Triglavski ledenik v Pekin

 

Po objavi zadnje predstavitve se je odprlo digitalno glasovanje, ki je potekalo do petka, superfinalista pa smo oznanili na petkovem Coffee to Connect.

 

Žirijo in publiko je najbolj prepričal skupni projekt Osvežitvene vožnje za starejše Zavarovalnice Triglav in AMZS-ja.

Skupna dobra praksa Osvežitvene vožnje za starejše je več kot le projekt. Je zaveza k skupnosti, razumevanju in medgeneracijskemu sodelovanju. Ponuja starejšim voznikom priložnost, da brezplačno obnovijo svoje vozne spretnosti s pomočjo izkušenih inštruktorjev v njihovem domačem kraju. Prav tako sta Zavarovalnica Triglav in AMZS spodbudila medgeneracijski dialog o pomenu skrbi za vozniško kondicijo starejših ter generirala pozitivne sprožilce za medijsko poročanje.
☑️ 65.500 starejših voznikov (kar 20% vseh!) je osvežilo svoje znanje na portalu vozimse.
☑️V treh mestih so zabeležili več kot 2.000 prijav, s kar 700 opravljenimi vožnjami.

V sklopu programa nas naslednji teden čaka še razglasitev superfinalista tematskega sklopa INOVATIVNOST (16. 10. 2023 – 20. 10. 2023). V mesecu decembru 2023 pa bomo na podlagi glasov AmCham komisije, občinstva in rezultatov digitalnega glasovanja, na zaključnem dogodku razglasili, kateri od treh superfinalistov je resnično najboljši med najboljšimi!