sl Slovenščina

Radovedni smo in želimo se učiti od najboljših! Predstavite svoje najboljše poslovne prakse in postanite najboljši med najboljšimi, Best of the Best 2021. Najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo inovativnost, motivacijo ter povezovanje za rast in napredek. V AmCham Slovenija jih zato s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo.

Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način. S svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlenih v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem pa širijo znanje, izkušnje in optimizem. Zato jih v AmCham Slovenija s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo.

Šprint za prijave na Best of the Best 2021 se začenja. Prijavite se lahko vsi člani AmCham Slovenija in podjetja v slovenski poslovni skupnosti na priporočilo članov.

Dodatne informacije: tonja.avsenik@amcham.si.

P.S. Ali poznate še kakšne izjemne projekte v drugih podjetjih in bi jih želeli nominirati in motivirati? Sporočite nam in povabili jih bomo k sodelovanju!