sl Slovenščina

Glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2019 je odprto.

Odlične poslovne prakse v gospodarstvu tudi letos navdihujejo slovensko in mednarodno poslovno skupnost. A kateri bo pripadal laskavi naziv najboljše med najboljšimi?

Spletno glasovanje za najboljšo poslovno prakso 2019 je odprto. Poteka od torka, 26. novembra 2019 do srede, 4. decembra 2019, do 12.00.

 

Kdo so superfinalisti Best of the Best 2019?

Inovativnost

Agitavit Solutions in Javno podjetje komunala Brežice

S pametnimi odpadki korak k čistejšemu okolju.


Motivacija

Agilcon

Srce Agilcona.

 

 

Povezovanje

Danfoss Trata in Petrol

Slovenija, povezana v energetiki: izložba globalnih trendov

 

Kako poteka glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2019?

1. Spletno glasovanje (preko spletne ankete objavljene na AmCham družbenih medijev)

 (od 26. novembra 2019 do 4. decembra 2019 do 12.00)

Na Facebook strani dogodka “Glasujte za zmagovalca Best of the Best 2019” si najprej oglejte video predstavitve zmagovalcev posameznih sklopov Best of the Best 2019, nato pa v spletni anketi na vrhu strani dogodka glasujete za vašega zmagovalca. Do spletne ankete lahko dostopate direktno TUKAJ.

Prvi del končnega števila točk bo namreč temeljil na številu glasov, ki jih bo vsak projekt prejel znotraj ankete. Vsak lahko glasuje le 1x. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.

2. Glas strokovne žirije

Drugi del končnega števila točk bodo predstavljali glasovi posebne, v ta namen imenovane žirije. Strokovna žirija bo glasovala po načelu en glas na člana komisije. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.

V primeru izenačenja glasov članov žirije odloča glas predsednika/ predsednice žirije.

3. Glasovanje na zaključnem dogodku 

Tretji del seštevka točk in finalni izbor zmagovalca pa predstavlja glasovanje občinstva na AmCham Poslovnem zajtrku »Zgodbe najboljših med najboljšimi«, 5. decembra 2019 v Hotelu Lev.

Občinstvo na dogodku bo glasovalo po načelu 1 glas na udeleženca dogodka. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.

V primeru izenačenja glasov odloča glas strokovne žirije.

 

Finalni izbor bo potekal na AmCham Poslovnem zajtrku: »Zgodbe najboljših med najboljšimi«,

Pridružite se nam v četrtek, 5. decembra 2019, od 8.30 do 10.00,

Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana.