sl Slovenščina

Vse člane AmCham Slovenija in podjetja v slovenski poslovni skupnosti*, ki želite predstaviti svoje izjemne poslovne prakse, vabimo, da se prijavite na razpis Best of the Best 2018.


Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način. S svojo kreativnostjo in energijo motivirajo ne le zaposlenih v podjetjih, temveč celotno poslovno skupnost, s povezovanjem, sodelovanjem in zaupanjem pa širijo znanje, izkušnje in optimizem. Zato jih v AmCham Slovenija s ponosom izpostavljamo, predstavljamo in nagrajujemo.



Sodelujte v enem (ali več) tematskih sklopih in postanite navdih za pozitivne spremembe v slovenskem poslovnem okolju.


Razpis za prijavo na natečaj Best of the Best 2018.


PRIJAVNICA


Prijavnico shranite, izpolnite in pošljite na elektronski naslov nina.marinsek@amcham.si, do 12. februarja 2018, do 14.00 ure.



Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije o programu in nagradnem natečaju Best of the Best 2018 se prosimo obrnite na Nino Marinšek, nina.marinsek@amcham.si, 041/277-555.


P.S. Ali poznate še kakšne izjemne projekte v drugih podjetjih in bi jih želeli nominirati in motivirati? Sporočite nam in povabili jih bomo k sodelovanju!


*na priporočilo članov