sl Slovenščina

Glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2018 je odprto.


Odlične poslovne prakse v gospodarstvu tudi letos navdihujejo slovensko in mednarodno poslovno skupnost. Najboljši so vsi. A komu bo pripadel laskavi naziv najboljšega med najboljšimi? Izkažite se kot zvesti podporniki in glasujte za najboljšo poslovno prakso 2018.


 


Kdo so finalisti?


   Inovativnost

   
Droga Kolinska, Zaščita barve ARGETA kot blagovne znamke


   Inovativnost, ki se ob bok postavlja največjim svetovnim blagovnim znamkam.



   Motivacija

   Optiweb, Optikultura

   Zgodba motivacije, ki zaposlenim poleg zaposlitve nudi tudi odlično izkušnjo.



   Povezovanje

   Zavod za medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon, Made with Y

   Povezovanje deležnikov, ki mladim lajšajo uspešen vstop na trg dela.


 


Oglejte si njihove predstavitve


Kako poteka glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2018?


Skupna ocena za posamezno najboljšo prakso pa bo sestavljena iz treh enakovrednih delov:


    1. Spletno glasovanje (preko spletne ankete objavljene na AmCham družbenih medijev) (27. november 2018 do 4. december 2018 do 12:00)


Na Facebook strani dogodka “Glasujte za zmagovalca Best of the Best 2018” si najprej oglejte video predstavitve zmagovalcev posameznih sklopov Best of the Best 2018, nato pa v spletni anketi na vrhu strani dogodka glasujete za vašega zmagovalca. Do spletne ankete lahko dostopate direktno TUKAJ.


Prvi del končnega števila točk bo namreč temeljil na številu glasov, ki jih bo vsak projekt prejel znotraj ankete. Vsak lahko glasuje le 1x. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto. 


    2. Glas strokovne žirije


Drugi del končnega števila točk bodo predstavljali glasovi posebne, v ta namen imenovane žirije. Strokovna žirija bo glasovala po načelu en glas na člana komisije. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.


V primeru izenačenja glasov članov žirije odloča glas predsednika/ predsednice žirije. 


    3. Glasovanje na zaključnem dogodku 


Tretji del seštevka točk in finalni izbor zmagovalca pa predstavlja glasovanje občinstva na AmCham Poslovnem zajtrku »Kako lahko v svetu zmagujemo Slovenci?«, 5. decembra 2018 v Grand Hotel Union.


Občinstvo na dogodku bo glasovalo po načelu 1 glas na udeleženca dogodka. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.


V primeru izenačenja glasov odloča glas strokovne žirije.


Finalni izbor


Finalni izbor bo potekal na AmCham Poslovnem zajtrku: »Kako lahko v svetu zmagujemo Slovenci?«, 5. decembra 2018 v Grand Hotel Union.


Prijave TUKAJ


 


Zavarovalnica Triglav d.d.