sl Slovenščina

Zdaj gre zares. Glasovanje za Best of the Best 2017 je odprto.


Odlične poslovne prakse v gospodarstvu tudi letos navdihujejo slovensko in mednarodno poslovno skupnost. Najboljši so vsi. A komu bo pripadel laskavi naziv najboljšega med najboljšimi?


Izkažite se kot zvesti podporniki in glasujte za najboljšo poslovno prakso 2017. 


Kdo so finalisti?


 Inovativnost: Štartaj, Slovenija!, Pro Plus 

Projekt, ki na inovativen način spreminja slovensko poslovno okolje.


 Motivacija: Skupaj v bitki: Paraolimpijci in Lidl Slovenija, Lidl Slovenija 

Zgodba navdiha in motivacije, ki jo ustvarja podjetje s športniki invalidi.


 Odprtost: CEO za en mesec, Adecco H.R. in ALPE-PANON McDonald's DL 

Zgodba povezovanja generacij in izkušenj.


Oglejte si njihove predstavitve. 


 


Finalni izbor bo potekal na AmCham Poslovnem zajtrku


Talenti na sceni &

Best of the Best 2017 – Finalni izbor
,


5. decembra 2017 v filmskem studiu VIBA FILM Ljubljana. 


Prijave TUKAJ.


Kako poteka glasovanje za najboljšo poslovno prakso Best of the Best 2017?


Za svojega favorita lahko glasujete na tri različne načine, skupna ocena za posamezno najboljšo prakso pa bo sestavljena iz treh enakovrednih delov:  1. Glasovanje preko družbenih medijev – Facebook glasovanje (27. november 2017 od 12.00 do 4. december 2017 do 12.00)


Na Facebook strani dogodkaGlasujte za zmagovalca Best of the Best 2017” si najprej oglejte video predstavitve zmagovalcev posameznih sklopov Best of the Best 2017, nato pa v Facebook anketi na vrhu strani dogodka glasujte za vašega zmagovalca.


Prvi del končnega števila točk bo namreč temeljil na številu glasov, ki jih bo vsak projekt prejel znotraj ankete. Vsak lahko glasuje le 1x. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto. Dogodek je objavljen tudi na AmCham Slovenia Facebook strani.  1. Dobrodelne SMS donacije (27. november 2017 od 12.00 – 4. december 2017 do 12.00)


Glasovanje z dobrodelno noto bo potekalo s pomočjo dobrodelnih SMS sporočil. Za svojega favorita lahko glasujete tako, da ključno besedo favorita pošljete na številko 1919. Z vsakim poslanim sporočilom boste v dobrodelne namene humanitarni organizaciji po izboru zmagovalca Best of the Best 2017 podarili 1 EUR.  Zmagovalec bo v naprej določeno organizacijo razkril po razglasitvi na dogodku.


Ključne besede:


Če želite svoj glas nameniti projektu:


Štartaj, Slovenija!, pošljite sporočilo SMS s ključno besedo BEST1 na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za v naprej določeno dobrodelno organizacijo po izboru zmagovalca.


Skupaj v bitki: Paraolimpijci in Lidl Slovenija, pošljite sporočilo SMS s ključno besedo BEST2 na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za v naprej določeno dobrodelno organizacijo po izboru zmagovalca.


CEO za en mesec, pošljite sporočilo SMS s ključno besedo BEST3 na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za v naprej določeno dobrodelno organizacijo po izboru zmagovalca.


1., 2. in 3. mesto bodo določeni glede na vsoto zbranih prispevkov za posamezeno ključno besedo.


Linije za zbiranje sredstev bodo nato odprte ostale še do 22. decembra 2017.


Pogoji SMS glasovanja:


  • Z vsakim poslanim sporočilom uporabnik prispeva 1 EUR.
  • V glasovanju preko SMS dobrodelnih sporočil lahko sodelujejo in prispevajo uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, T2, A1 in Telemacha.
  • Če izberete napačno ključno besedo (se zatipkate, uporabite ključno besedo, ki ne obstaja ali uporabite ključno besedo, ki jo uporablja drug ponudnik storitev), ponudnik storitve in organizator glasovanja ne sprejemata odgovornosti.
  • Cenik:

    a.) Odhodno SMS sporočilo: cena se obračuna v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom, objavljenim na spletni strani operaterja,

    b.) S poslanim SMS sporočilom na 1919 BEST1, BEST2, BEST3 boste donirali 1 EUR dobrodelni organizaciji po izboru zmagovalca Best of the Best.


Več TUKAJ


3. Glasovanje na AmCham Poslovnem zajtrku, 5. december 2017


Tretji del seštevka točk in finalni izbor zmagovalca pa predstavlja glasovanje občinstva na AmCham Poslovnem zajtrku


Talenti na sceni &

Best of the Best 2017 – Finalni izbor
,


ki bo potekal 5. decembra 2017 v filmskem studiu VIBA FILM Ljubljana.


PRIJAVA


Občinstvo na dogodku bo glasovalo po načelu 1 glas na podjetje. Glasovi se bodo razvrstili na 1., 2. in 3. mesto, pri čemer bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov razvrščeno na 1. mesto, projekt z najmanj glasovi pa na 3. mesto.


V primeru izenačenja glasov odloča glas ključne poslušalke, gospe Nevenke Kržan, predsednice AmCham Slovenija.