sl Slovenščina

11. marec, 2016


V letošnji program Best of the Best, s katerim iščemo in predstavljamo najboljše poslovne prakse v mednarodni poslovni skupnosti, v podjetjih članih AmCham Slovenija, se je prijavilo 13 podjetji, ki sodelujejo s 17 odličnimi poslovnimi praksami. V slovenski prostor bodo doprinesli nova znanja in pozitivne poslovne izkušnje, ter tako obogatili širši slovenski gospodarski prostor.


 


Prvi predstavitveni dogodek -Best of the Best- kategorija inovacije bo 19. aprila 2016



S programom Best of the Best želimo ponovno izpostaviti in spodbujati dobro delo, ustvarjalnost in uspeh projektov, poslovnih praks članov, ki v našem širšem okolju omogočajo ali pa so že doprinesli k odličnim spremembam in so lahko v vzor in navdih tudi ostalim. Izpostavljamo kar imamo pokazati dobrega, ponovno osredotočeni na člane in uspešne zgodbe, za katere želimo, da o njih izvedo tudi drugi.


Na treh dogodkih Best of the Best bomo predstavili skupaj 9 najboljših praks v treh tematskih sklopih: inovacija, motivacija in odprtost. Med naborom odličnih prijavljenih projektov bomo, s pomočjo Best Practice Academy*, glasovanjem ključnega poslušalca dogodka in udeležencev, izbirali zmagovalce vsakega posameznega tematskega sklopa, ki se bodo potegovali za glavno nagrado Best of the Best: vikend paket v New Yorku, izobraževanje za tim ter brezplačna članarina v AmCham Slovenija v letu 2016.


 


 


* Best Practice Academy


Želimo tudi predstaviti posebno komisijo, Best Practice Academy, katere vloga bo izbor finalistov in zmagovalca. Pa seveda tudi najboljših praks AmCham Slovenija. Izjemni posamezniki, ki bodo sodelovali v Best Practice Academy so:























Viviana

Žorž

Adecco

Ksenija

Božič

BB Svetovanje

Aleksandra

Brank

Bisnode

Mateja

Panjan

Danfoss

Simona

Dijak

Goodyear

Primož

Zupan

Halcom

Mojca

Perič

Helios

Tanja

Subotič

IBM

Maja

Langerholc

KPMG

Aleksander

Baretič

Mars

Katra

šemrov

Microsoft

Rok

Cuderman

Petrol

Jernej

Smisl

Pivovarna Laško

Zvezdana

Lubej

Profile S.

Tea

Gasser

PwC

Nina

Remškar

Roche

Martina

Merslavič

Siemens

Soniboj

Knežak

Steklarna Hrastnik

Marko

Boštjančič

Telekom


 


Želimo si, da bi program Best of the Best navdihnil tudi tiste, ki v njem še ne sodelujejo, saj želimo pokazati vse dobre prakse, ki jih naši člani ustvarjajo in razvijajo, saj so plod kreativnosti in inovativnosti zaposlenih. Na ta način skupaj pripomoremo k prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj.


Best Practice Academy bo igral pomembno vlogo tudi pri širitvi dobrih praks med naše člane, saj z njihovo pomočjo upamo, da bo Best of the Best postal navdih za AmCham skupnost. Postali bodo glasniki idej, ki bi pomagali izjemne projekte in ideje, ki nas že vrsto let navdihujejo, širiti tudi med ostale člane v AmCham skupnosti.


 


Generalna pokrovitelja: Pokrovitelj sklopa Inovativnost:



 


Partnerja: