sl Slovenščina

Prvi predstavitveni dogodek 19. maj 2015



Veseli smo, da smo tudi v letošnji program Best of the Best, s katerim iščemo in predstavljamo najboljše poslovne prakse v mednarodni poslovni skupnosti, v podjetjih članih AmCham Slovenija, uspeli pritegniti raznolika podjetja, ki sodelujejo z odličnimi poslovnimi praksami. Verjamemo, da bomo z njihovo izpostavitvijo tudi letos v slovenski prostor doprinesli nova znanja in pozitivne poslovne izkušnje, ter tako obogatili širši slovenski gospodarski prostor.

S programom Best of the Best želimo ponovno izpostaviti in spodbujati dobro delo, ustvarjalnost in uspeh projektov, poslovnih praks članov, ki v našem širšem okolju omogočajo ali pa so že doprinesli k odličnim spremembam in so lahko v vzor in navdih tudi ostalim. Izpostavljamo kar imamo pokazati dobrega, ponovno osredotočeni na Vas in Vaše uspešne zgodbe, za katere želimo, da o njih izvedo tudi drugi.

Na treh dogodkih Best of the Best bomo predstavili skupaj 9 najboljših praks iz treh različnih tematskih sklopov, katere bo do konca aprila izbrala posebna AmCham komisija. Izmed izbranih projektov pa bomo nato na dogodkih s pomočjo vsakokrat na novo določene komisije in udeležencev dogodkov izbirali zmagovalce vsakega posameznega tematskega sklopa, ki se bodo potegovali za glavno nagrado Best of the Best 2015: vikend paket v New Yorku ter brezplačna članarina v AmCham Slovenija v letu 2016.

Oglejte si lanskoletne zgodbe udeležencev programa Best of the Best: