sl Slovenščina

Ker pravijo, da je skupaj lažje in lepše, bo letošnji dogodek B4B (Bisnode for Business/Best Four Business) v središče postavil pare – takšne in drugačne ter v vseh možnih oblikah in navezah.


Bisnode for Business/Best Four Business (B4B) je najbolj strasten poslovni dogodek v Sloveniji, ki bo potekal 17. oktobra 2017 na Brdu pri Kranju. Kot so zapisali pri Bisnodu, so se v preteklosti osredotočali na posameznike, potem pa so letos izziv podvojili, in to dobesedno, v parih. Takšnih in drugačnih ter v vseh možnih oblikah in navezah. Pravijo, da je v dvoje lepše, ampak se poraja vprašanje, ali so skrbi v dvoje res razpolovljene in radosti podvojene.


Na dogodku se bodo predstavili tisti, ki so v dvojini pisali svoje zgodbe o uspehu, povedali bodo, kako so skupaj jokali in se smejali, kako so obupavali in se bodrili, kako so včasih padli in kako so se pobrali in šli dalje. 


Gostje bodo red. prof. dr. Matej Tušak, Milan in Marko Lukič, Lumar d.o.o., Tina Štrubelj in Simon Oblak, TOSS s.p., Saša in Marko Arsenović ter Saša Pufek Vetter in Jure Vetter.


Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani, prijavite pa se lahko TUKAJ