sl Slovenščina

Kosilo v družbi generalnega direktorja Microsoft Slovenija, Roberta Trnovca je minilo v iskrivem pogovoru o aktualnih poslovnih izziv s katerimi se soočajo poslovni liderji danes. Med pogovorom je bilo večkrat jasno poudarjeno, da so glavno bogastvo podjetja zaposleni in dober vodja jih mora poznati in znati razporejati na mesta v podjetju, medtem ko mora želja po doseganju višjih ciljev dozoreti v nas samih.


Super pobuda s strani Young Leaders Cluba, da so začeli z Empower Lunch dogodki. Čudovito je bilo biti del prvega, spoznati nove ljudi in videti " stare AmCham prijatelje ". Hvala g. Trnovcu za pomemben vpogled na moje vprašanje in za njegov prispevek v zelo sproščenem vzdušju. 


Tamara Zalar, Tajfun d.o.o.


 


Vedno je odlično govoriti z Robertom. Njegov zunanje-notranji pogled na podjetje in vrhunski vpogled v aktualne teme ponujata edinstveno perspektivo, ki so skupaj z brezkompromisnim prizadevanjem za napredek, nekaj, kar cenim in se od njega učim. Hvala AmChamu za organizacijo prvega dogodka v seriji in upam, da postanejo redni. 


Miha Železnikar, Techlab d.o.o.