sl Slovenščina

Preberite več:

Konferenco organizira Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO v sodelovanju z Univerzo v Mariboru in s številnimi drugimi organizacijami ter pod častnim pokroviteljstvom Boruta Pahorja, predsednika Republike Slovenije. Odgovorila bo na mnoga aktualna vprašanja, saj bo na njej z več kot 70 prispevki sodelovalo 94 avtorjev iz 14 držav. Konferenca je most med znanstvenimi in strokovnimi spoznanji ter prakso. Zanimive teorije in druge rešitve bodo predavatelji izmenjali v družbi znanstvenikov, svetovalcev, operativnih strokovnjakov… Vsi trije dnevi so namenjeni vabljenim mednarodnim predavateljem z bogatimi izkušnjami, delavnicam in razpravi na njihovi podlagi.

Spregovorite o vaših idejah, dilemah, pogledih s predavatelji in udeleženci konference. Oglejte si program na www.irdo.si in se prijavite čim prej, saj je število udeležencev omejeno. Prijave zbiramo do 5. marca 2013, do 25. februarja 2013 pa je na voljo 20% nižja kotizacija. Člani partnerjev imajo še dodaten popust, brezposelni, upokojenci in študentje ter člani inštituta IRDO pa se lahko konference udeležite brezplačno (s predhodno prijavo).

Svetovni politični vrh in lokalne skupnosti vedno bolj razumejo, da so v svetu vidne težave v zvezi z naravo in ljudmi, vključno z gospodarstvom, predvsem težave ljudi in z njimi povezane družbene odgovornosti, in ne težave narave same. So posledice premajhne družbene odgovornosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri razvijanju družbene odgovornosti in bolj celoviti skrbi za prihodnost sodobne družbe. Pomagajte nam oblikovati sklepe, udeležite se te konference in nanjo povabite tudi druge.

Več v prilogi in na spletnem mestu: www.irdo.si. Vabljeni!

S spoštovanjem in prijaznimi pozdravi,

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti

v sodelovanju s soorganizatorji in partnerji konference.