sl Slovenščina

Danes imamo rezerviranih skupaj že 43 akcij od 33 podjetij! Pridružite se nam tudi vi! Rok za rezervacije akcij je sreda, 10. september 2014!

Rezervirajte akcijo na spletnem interaktivnem katalogu prostovoljskih akcij! Vračajte družbi z nami!

Danes imamo rezerviranih skupaj 37 akcij od 29 podjetij, jutri bi radi z vami presegli lanske številke! Vračajte družbi z nami! Hvala!

V letu 2013 se je tedna AmCham korporativnega prostovoljstva – Vračamo družbi udeležilo 31 slovenskih in mednarodnih podjetji, 485 prostovoljcev, ki so skupaj delali 3180 prostovoljskih ur. Hvala vsem!



Letos želimo skupaj z njimi in vami narediti še več dobrega. Izjemno bomo veseli, če se nam pridružite, zato vas vabimo, da ste v tednu med
29. septembrom in 3. oktobrom 2014, skupaj z vašimi kolegi aktivni pri eni od korporativnih prostovoljskih akcij, ki jih najdete v interaktivnem katalogu akcij TUKAJ. Veseli bomo, če boste našli vsaj eno, ki ustreza vašemu podjetju in zaposlenim.



Prijazno prosimo, da akcijo rezervirate in izberete čim prej –
najkasneje pa do srede, 10.9. 2014.



Častni pokrovitelj projekta Vračamo družbi – AmCham teden korporativnega prostovoljstva je že drugo leto gospod Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije.

Soorganizator projekta je Slovenska filantropija, partner projekta pa Ameriško veleposlaništvo v Republiki Sloveniji.



Za vse dodatne informacije je za koordinatorje znotraj vašega podjetja dosegljiva vodja projekta,
Nina Irt, nina.irt@amcham.si , 030 646 088



Že vnaprej se vam zahvaljujemo za razmislek o sodelovanju in vam želimo čarobno poletje.