sl Slovenščina

What will be the next steps by the Slovenian government? Will Slovenia regain credibility? How to stabilise public finances for the longterm? How to improve the investment enviroment? When will the privatisation process start? How will Slovenia improve corporate governance in state owned companies and the public sector?

Check all the details on www.fdi.si and join us on 17 September. Special offer for AmCham members. More info: Goran Mladenović

The FDI Summit Slovenia 2013 will finish with a special evening reception organised in partnership with SPIRIT Slovenia.

Register now on www.fdi.si.


Tokratni AmCham Poslovni zajtrk bo potekal v okviru FDI Summit 2013, 17.septembra, od 8.00 do 9.45, na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, Velika dvorana Mercator.

Če smo se dolga leta skrivali za t.i. »nacionalnim interesom« je zdaj jasno, da tuje neposredne investicije potrebujemo in hočemo. Jih še lahko dobimo? Privatizacija je nujna, kakšen bi bil njen najboljši potek?

Korporativno upravljanje, ki prinaša rezultate in vzpostavlja zaupanje in ne mešetarjenje za posameznike . Transparentnost kot osnova in vrednota.

Gostje govorniki:

red. prof. dr. Marko Jaklič, Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Matej Potokar, MBA, Predsednik AmCham Slovenija in generalni direktor Microsoftove enote za storitve v Srednji in Vzhodni Evropi

dr. Yuri Sidorovich, odgovorni partner Deloitta v Sloveniji

Enzo Smrekar, Višji izvršni direktor in član uprave Droga Kolinska d.d.

Sonja Šmuc, izvršna direktorica Združenja manager

Uvodni nagovor bo imel Nj.Eksc. Joseph A. Mussomeli, veleposlanik Združenih držav Amerike v Republiki Sloveniji.

Pogovor bo vodil Jaka Repanšek, MBA.

Prosimo, da svojo udeležbo nujno potrdite najkasneje do ponedeljka, 16. septembra 2013 na povezavi: http://amchamslo.eventbrite.com.
Za AmCham člane in udeležence FDI Summit je udeležba na AmCham Poslovnem zajtrku brezplačna, velja pa za člane naslednje določilo: za patrone do 3 osebe, za corporate do 2 osebi in za ostale 1 oseba brezplačno. Dodatnim udeležencem – članom zaračunamo polovico običajne kotizacije v višini 25 EUR (DDV ni vključen).

Ponosni smo, da smo partnerji FDI Summit 2013, ki ponuja zanimiv program www.fdi.si, za člane AmCham pri udeležbi na FDI Summit 2013 velja posebna ponudba. Prijave in informacije goran.mladenovic@sloveniatimes.si.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda. Več informacij na www.amcham.si.