sl Slovenščina

Namen nagrade je izpostaviti najboljše slovenske projekte s področja družbene odgovornosti in s tem povečati izmenjavo najboljših praks. Nagrada je osredotočena na uspešna partnerstva med podjetjem ter najmanj enim neprofitnim deležnikom.

Zmagovalec nagrade družbeno odgovornih praks v posamezni kategoriji bo znan na slovesnosti 12. maja 2014. Nagrada vključuje udeležbo na mednarodni konferenci International Conference on Corporate Sustainability and Responsibility – Innovating for Sustainability (Berlin, 8.-9.10.2014) za predstavnika vsakega od zmagovalnih projektov s kritjem stroškov prevoza, namestitve (v okviru projektnih sredstev) in kotizacije.

Vabimo vas, da predstavite družbeno odgovorne projekte, ki so inovativni, izkazujejo velike učinke na družbo in si zaslužijo, da jih predstavite širši javnosti!

Izpolnjevanje prijave ni prezahtevno – po besedah lanskoletnih prijaviteljev so za prijavo potrebovali povprečno dva dni.

Rok za prijavo je 21.3.2014. Sodelovanje na razpisu je brezplačno!

Za več informacij in razpisno dokumentacijo obiščite spletno stran Mreže za družbeno odgovornost Slovenije.

Koordinator projekta je Mreža za družbeno odgovornost Slovenije. Partnerji nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks so CSR Europe, AmCham Slovenija – Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji, CNVOS – mreža slovenskih nevladnih organizacij, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani, PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, UNGC Slovenija in Združenje delodajalcev Slovenije.