sl Slovenščina
PODIM 2014 zagotavlja nepozabno dvodnevno podjetniško izkušnjo z več kot 40 mednarodno priznanimi govorniki in podjetniškimi zvezdniki, uglednimi investitorji in več kot 500 start-up podjetniki iz regije. Nihče ne bo ostal ravnodušen, ko bo na eni največjih podjetniških konferenc v CEE odkril skrite formule, motivacijo in zagon za izgradnjo globalno uspešnega start-up podjetja.



Samo na enem dogodku lahko srečate podjetniške zvezdnike, kot sta Mark Johnson, ki je v šestih mesecih lansiral in prodal podjetje ZITE za 20 milijonov USD, ali Ash Maurya, avtor knjižne uspešnice Running Lean in mojster grajenja vitkih, agilnih in globalno uspešnih start-upov. Na PODIM Challenge se lahko predstavite uglednim mednarodnim investitorjem iz Founder Centrica, Intel Capitala, SpeedInvesta, RSG Capitala in drugih skladov. Organiziran bo tudi PODIM Matching za nosilce start-up ekip, ki za uresničitev svoje ideje iščejo soustanovitelje ali sodelavce, PODIM 1:1 pa udeležencem konference ponuja možnost zasebnega mentorskega srečanja z izbranim govorcem.



Letošnja konferenca poteka v duhu podjetniškega vlaka smrti in zabave oziroma adrenalinskih vzponov ter bolečih podjetniških padcev. V dveh dneh bo gostila množico predavanj, okroglih miz, delavnic in drugih priložnosti za motivacijo in učenje od najboljših. Bodite med prvimi, ki bodo izvedeli, katero podjetje si bo nadelo laskav naziv slovenski start-up leta 2014, ko bomo prvi dan konference na večernem gala dogodku slavnostno razglasili zmagovalce nacionalnega izbora, ki letos poteka že sedmič. V zabavni družbi Petra Polesa bo najbolj perspektivnemu start-up podjetju predsednik države Borut Pahor izročil znameniti kristalni kipec, doživetjem na slavnostni razglasitvi pa bo sledila večerja, druženje z zmagovalci in gosti ter zabava do zgodnjih jutranjih ur.

In ne pozabite izkoristiti popusta za zgodnje prijave, ki velja do 11. aprila 2014. Zabavno bo, to je še najmanj, kar obljubljamo.

Konferenca PODIM 2014

Program konference

Za več informacij o programu in vsebinah konference obiščite www.podim.org ali nas kontaktirajte:

Stanislava Vabšek, komuniciranje in PR konference PODIM

e-mail: stanislava.vabsek@startup.si; skype: stanislava_vabsek; mobile +386 31 707 204

Poseben 20% popust pri prijavi s promocijsko kodo za člane AmCham Slovenija! – kontaktirajte nina.irt@amcham.si