sl Slovenščina

Vljudno vas vabimo na mednarodno konferenco Moč etičnega voditeljstva – FEEL2014 (Future Ethical Effective Leadership), ki jo pripravlja svetovalno in izobraževalno podjetje Taktika plus ob podpori Združenja Manager, Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji, Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani ter drugih domačih akademskih ustanov in poslovnih združenj.

Konferenca se bo odvijala 10. junija 2014 v Kongresnem centru Brdo na Brdu pri Kranju.

Zakaj na konferenco?

Ker so podjetja in organizacije, ki jih vodijo etični voditelji, uglednejše, uspešnejše in učinkovitejše. Na dogodku boste lahko prisluhnili švicarskemu profesorju dr. Guidu Palazzu z Univerze v Lozani, ki kot gostujoči profesor predava tudi na univerzah v Nottinghamu in Oxfordu. Palazzo bo skušal odgovoriti na vprašanje, zakaj tudi dobri vodje in zaposleni včasih podležejo etični slepoti in ravnajo neetično, kako to vpliva na organizacijo ter kako lahko to preprečimo.

Konferenco bo z uvodnim nagovorom odprl dr. Stanislav Pejovnik, nastopili pa bodo tudi drugi zanimivi govorci iz domačega univerzitetnega in poslovnega okolja: mag. Tomaž Berločnik, Petrol, Andrej Slapar, Zavarovalnica Triglav, Aaron Marko, GKTI Izobraževanje, dr. Renata Salecl, Inštitut za kriminologijo, dr. Alojz Ihan, Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo, dr. Rok Čeferin, Evropska pravna fakulteta, ter mnogi drugi.


Za več informacij in prijave vas vabimo, da obiščete spletno stran konference

www.feel-leadership.si