sl Slovenščina

AmCham Slovenija- skupaj z IBM poznamo Ključ do rešitve!

Gremo NAPREJ. Ob letošnjem Ključu do rešitev zagotovo ne boste ostali ravnodušni! IBM je za vas pripravil izjemne poslovne in življenjske zgodbe, ki jih bodo predstavili več kot 500 udeležencem iz najvišjih vodstev podjetij ter IT direktorjev, analitikov, razvijalcev, medijev in drugih.

Skozi 4 tematske sklope – Nova dimenzija poslovanja, Modrejše računalništvo, Modrejše trženje, Dobre prakse – bodo konkretne rešitve za spremembe na bolje predstavili številni tuji in domači strokovnjaki. Dogodek bodo začeli s pogledom v prihodnost, osrednji del namenili konkretnim rešitvam, dan pa zaključili z resnično življenjsko zgodbo o tem, kako najbolj nore sanje postanejo resničnost. Z nami bodo govorniki svetovnega formata!

Skupaj z IBM poznamo KLJUČ DO REŠITEV. Vabljeni, da v Portorožu SKUPAJ odpiramo vrata do sprememb na bolje!

Na Ključu do rešitev ne zamudite izjemnih govornikov:

Izjemni vizionar in strateški ekonomist

Plenarni del, 24. oktober ob 9.30

Kerrie Holley, IBM Fellow

Tehnološki trendi prihodnosti: nova doba računalništva

Mož s klobukom, ki vidi daleč naprej

Vizionar, ki se je iz predmestja Čikaga povzpel do enega najuglednejših nazivov v stroki IKT na svetu, nas bo popeljal v novo dimenzijo, na pot tehnoloških trendov prihodnosti.

Harry van Dorenmalen, izvršni predsednik, IBM Evropa

Nova Evropa v spreminjajočem se svetu

Kdo bo zmagovalec in kdo sledilec?

Kako se bo v prihodnje spreminjala nova ekonomija bo iz prve roke povedal strateški ekonomist, ki sodeluje z uglednimi svetovnimi in evropskimi organizacijami, kot sta Nato in Evropska obrambna agencija.

Prelomne spremembe, prelomne zgodbe

Večerni predavanji, 24. oktober ob 18.00

Josephine Green, strokovnjakinja in vizionarka novih vodstvenih modelov, Beyond20: 21st century stories*

Nova zavest za novo obdobje

Zagovornica sveže miselnosti in novih spoznanj s področja trajnostnega razvoja nas bo izzvala k drugačnem načinu razmišljanja in ravnanja.

Devon Harris, olimpijec in kapetan prve jamajške bob ekipe ter ustanovitelj fundacije Keep on Pushing

Vztrajaj in stopi naprej!

Skozi svojo življenjsko zgodbo bo Devon spregovoril o moči, ki jo ima vsak izmed nas. Če želimo uresničili najbolj nore sanje, moramo začeti pri sebi.

Tudi 2. srečanje AmCham Young ProfessionalsTM, 24. oktober 2013, bo ekskluzivno druženje ob kavi ter pogovor z izjemnim motivacijskim govornikom Devonom Harrisom.