sl Slovenščina

Po vročem poletju vas ponovno vabimo na naše skupne tekaške treninge na Letno telovadišče v Tivoliju. Jesensko sezono začnemo v torek 4. septembra. Tudi jesenska vadba bo podobna spomladanski, saj nam bo Grega pripravljal treninge, kakršne si sami težko. Poleg tega bo popravljal našo tekaško tehniko, nas spoznaval z vajami atletske abecede in pripravil na ljubljanski maraton, ne glede na izbrano razdaljo (mimogrede, najcenejša prijava na maraton je le do 31.8.). Ker so dnevi že precej krajši kot spomladi, bomo vsi vadili v istem terminu od 18.30 do 19.30, vadba pa bo seveda še naprej prilagojena obema skupinama tekačev, se pravi tako tistim, ki ste bolj na začetku tekaške poti, kot tistim s tekaško podlago.

Za vse tiste, ki si želite udeležiti vadbe, pa v tem času nimate varstva za vaše najmlajše, vam poleg treningov ponujamo tudi varstvo vaših najmlajših. V času vašega treninga, bodo izkušeni vaditelji poskrbeli, da se bodo tudi vaši otroci športno udejstvovali, spoznali nove tekalne igre, igre z žogami, osnove atletike in se pri tem seveda nadvse zabavali. Skrb za varstvo je torej odveč. Naj bo vsa družina športno aktivna!

Veselimo se ponovnega srečevanja z vami. Prijavite se lahko kar po elektronski pošti run@amcham.si (tistim, ki ste se že spomladi prijavili za celo sezono seveda ni potrebno) in pripišite prosim še mobilno številko za morebitna nujna sporočila.

Vidimo se 4. septembra!

Članarina za september in oktober je 40€.