sl Slovenščina

AmCham Run je namenjen vsem tistim, ki se zavedate, da brez uravnoteženega poslovnega in zasebnega življenja ter skrbi za lastno zdravje in kondicijo, ni moč prenašati stresov vsakdanjika in vedno bolj zahtevnih delovnih okolji. 

Tisti, ki imate željo – pomembno je začeti in v družbi ter pod strokovnim vodstvom je lažje. Tisti pa, ki ste že utrjeni tekači, pa morda potrebujete nadgradnjo tekaških  znanj, želite doseči boljši rezultat ali pa vam zaradi nepravilnega teka in premalo »stretchinga« grozijo poškodbe, za vas ponujamo več, da bo tek za vas še naprej »športni užitek«.

Program AmCham Run je namenjen tistim posameznikom, ki ste zaposleni v podjetjih, ki so naši člani, in vašim življenjskim partnerjem.

Običajno bomo izvajali tek s prekinitvami, ki omogoča vmesna posvetovanja in komentarje, nadzor nad vadbo, posvečali se bomo tekaškim vajam in se naučili poslušati svoje telo. Treningi bodo na moč raznoliki – enote vadbe, ki krepijo različne motorične sposobnosti (vzdržljivost, hitrost, moč,…), se praktično nikdar ne ponovijo v enaki obliki in bodo zato vsebine zares pestre.  Namen vadbe je predvsem razširiti znanja s področja teka, odpraviti pomanjkljivosti in po principu čim učinkovitejšega in celostnega pristopa k treningu morebiti tudi doseči merljiv napredek. Tekli bomo zavoljo dobrega počutja in nenazadnje zdravstvene preventive – vložka v lastno zdravje. Skratka, spoznali bomo, da je teči lahko tudi zelo zabavno!

KJE:

Tekaški treningi bodo potekali vsak torek od 18.30 do 19.30, na tekaški stezi Letnega telovadišča v Tivoliju ob Bleiweisovi cesti ali po poteh Rožnika, odvisno od plana treninga.

URNIK:

Pomlad 2019: TOREK, od 2.4. do 18.6.2019,

Jesen 2019: TOREK, od 3.9. do 22.10.2019

Program organiziramo v sodelovanju z odličnimi strokovnjaki:

ABC šport

Strokovni vodja za trening teka: Grega Hočevar, univ. dipl. fiz., bivši reprezentant v triatlonu in ironman, bil je sodelavec Inštituta za šport na Univerzi v Ljubljani, je avtor več strokovnih in poljudnih člankov s področja biomehanike, fiziologije in zdravega življenja, vodi več rekreativnih tekaških in triatlonskih skupin, v zadnjem času pa se posveča organizaciji množičnih športnih dogodkov.

Cena AmCham Run:

Enkrat tedensko:

16eur / mesec

40eur / pomladni del (3 mesece)

60eur / pomlad in jesen (5 mesecev)

Cena vključuje učenje tehnike in taktike teka udeležbo na skupinskih vadbah, ter konzultacijo v okviru le-teh.

Vadnino poravnate izvajalcu (ŠD ABC šport Ljubljana) po prijavi (ob prijavi sporočite ali plača vadnino pravna oseba).

Prijave in informacije

Prijave že sprejemamo  na E-mail: info@abcsport.si

Za morebitna vprašanja smo dosgljivi na 041 668 249 (Peter)

V primeru, da se prijavi vaš družinski član ali partner in njegovo/ njeno podjetje ni član AmCham Slovenija, naj prosimo navede, v katerem podjetju ste zaposleni vi.

Pomembno:

Tudi letos tečemo na Letnem telovadišču med Bleiweisovo cesto, Kopališčem Ilirija, Študijsko telovadnico in Tivolijem.