sl Slovenščina

Živjo AmCham tekači,

pred nami je prvi teden jesenskega dvomesečnega tekaškega treninga, ki je orientiran na Ljubljanski mali maraton (21km) oziroma 10 km. Želel bi si, da se vas na tekaški praznik 23.10. prijavi čim več, ter da bi v tem obdobju skupaj prišli do visoke forme, ki bi jo unovčili v dober tekaški rezultat, na katerega bi bili lahko ponosni. Dva meseca je dovolj časa, da se prav vsakdo pripravi na 10 km, tisti, ki tekaško formo ohranjate ves čas, pa zlahka tudi na 21km! Dobivali se bomo ob torkih, prvič 6.9.!, ob 18:30 na stadionu letnega telovadišča Narodnega doma ob Tivolski cesti, kjer je krog dolg 330 m.

Prijave lahko tudi vašega partnerja, prijatelja – v tem primeru navedite ime in priimek in elektronski naslov.

Za vse, ki se boste prijavili na jesenske treninge imam že pripravljen plan treningov za prvi mesec.

V planu so zdaj poudarki na daljših in počasnejših vikend tekih, ki krepijo vzdržljivost, med tednom pa se v fartlekih in krajših intervalih igramo s hitrostjo. Vsebinsko je nekaj variacij glede na dolžino trase, ki si jo boste izbrali na Ljubljanskem maratonu. Tisti, ki greste na 21km, imate v oklepaju (21km), za 10km pa (10km). Za vsa vprašanja in nasvete sem vedno dosegljiv, tudi na tel, 041 226 886.

Na naših skupnih treningih bo čas, da predebatiramo vse o vaših ciljih, ki so pomembni za večjo motivacijo – tudi na ta način lahko tek postane užitek, ki ne črpa, ampak daje energijo!

Tekaški pozdrav vaš trener Grega

Prijava:

Kot se začetek novega obdobja spodobi se za tekaške treninge prijavite na AmCham, kontakt je Vida office@amcham.si ali run@amcham.si.

Vadnino 60 EUR (dva meseca po 30) pa prosimo poravnajte na :

šD ABC šport

Pregljeva ul. 109

1000 Ljubljana

Namen: AmCham run in vaše ime in priimek

TRR: 0204 4009 2027 244

Lep pozdrav in se vidimo najpozneje v torek, 6.9. ob 18.30 na Letnem telovadišču ob Tivolski cesti.