sl Slovenščina

 

Že tradicionalno je skupnost AmCham Slovenija leto praznično zaključila na navdihujočem AmCham Poslovnem zajtrku. Na dogodku so zablesteli vrhunski dosežki, razglasili smo najboljšo poslovno prakso leta, Best of the Best 2023 in nazdravili prihodnosti, ki jo bosta s svojim navdihujočim vodenjem sooblikovala AmCham Poslovna liderka in Poslovni lider leta 2024, prejemnika poslovnega priznanja prihodnosti, ki na predlog mladih iz platforme YOUNG osvetljuje vzorništvo, poslovno voditeljstvo in kulturo dialoga – Anita Ogulin in Dr. Jure Leskovec. Najboljšo poslovno prakso leta je določil seštevek spletnega glasovanja, glasov strokovne žirije in glasov občinstva na dogodku. Z največ zbranimi glasovi je prepričal projekt Young Advisory Board, Lek d.d., član skupine Sandoz.

Svoje misli je na dogodku z nami uvodoma delila mag. Ajša Vodnik, generalna direktorica AmCham Slovenija: “Hvala vsem, ki ste mi čestitali ob izvolitvi za predsednico AmChams in Europe. To zame osebno pomeni tri minute velikega veselja ob izvolitvi in od prvega januarja naprej dve leti trdega dela in odgovornosti. S tem bomo v naši ekipi pokazali, da resno mislimo, ko govorimo o vrednotah. Ni dovolj, da jih zapišemo, moramo jih živeti. Ob prihajajoči obletnici 25 let smo izbrali pet, ki nas predstavljajo: zaupanje, optimizem, integriteta, sodelovanje in ambicioznost.”

Na odru odličnosti sta se nam letos pridružila tudi prejemnika priznanja AmCham Poslovna liderka in Poslovni lider leta –  Anita Ogulin in dr. Jure Leskovec, liderka z največ “know-how-a” v srčni inteligenci in lider z največ “know-how-a” v umetni inteligenci..

📸 Foto galerija je na voljo TUKAJ.