sl Slovenščina

 

V AmCham Letni knjigi – Power of Relationships 2022/2023 s ponosom predstavljamo naše člane, proaktivne projekte AmCham Slovenija ter številne uspešno izpeljane dogodke, ki so pritegnili poslovno javnost, diplomacijo, odločevalce in medije.

Našo poslovno skupnost vedno povezuje en velik skupen cilj – soustvarjanje boljšega poslovnega in tudi življenjskega okolja v Sloveniji, na tem poslanstvu pa se oblikujejo zavezništva, prijateljstva, odnosi. Kot sedež krovne organizacije AmChams in Europe te vrednote tudi širimo naprej po mreži.

Ker smo v zadnjih nekaj letih bili priča nepredstavljivim razmeram, ki zahtevajo bistveno več prilagajanja in usklajevanja ter hkrati predstavljajo trenutek ko zasije prav moč odnosov, smo v tem YearBooku v ospredje postavili in za vodilo naše skupnosti določili “MOČ ODNOSOV”.  Hvala mnogim, da ste v njej pustili svoj pečat in hvala vsem članom, ker s svojim znanjem, izkušnjami in osebnostjo bogatite poslovno skupnost in s tem prispevate k ustvarjanju okolja, ki spodbuja sodelovanje in nas povezuje kot posameznike.

 

Preko letne knjige se poslovna skupnost AmCham Slovenija predstavlja:

  • vsem članom,
  • tujim diplomatom v Sloveniji,
  • mreži 46 AmCham-ov iz 44 evropskih držav,
  • širši mednarodni poslovni javnosti
  • številnim partnerjem v ZDA.

 

Letno knjigo 2022/2023 –  Power of Relationships lahko prelistate tudi TUKAJ.