sl Slovenščina

Predstavljamo vam predloge AmCham zagovorništva, ki so plod dela več kot 280 posameznikov iz osmih delovnih komisij, ki delijo svoje znanje in izkušnje za boljše poslovno in življenjsko okolje v Sloveniji.

Kot ključne tematike, ki bodo usmerjale naše delo v naslednjem letu, smo prepoznali zdravje, znanje, varnost in poslovno okolje. Želimo, da so naši predlogi v pomoč tako poslovni skupnosti kot državi, saj vedno predlagamo in podpiramo uresničljive ideje in si prizadevamo biti konstruktivni partner v dialogu.

Za spremembe v družbi je potreben dialog gospodarstva, znanosti, države in civilne družbe. V AmCham Slovenija zato skozi razvejano mrežo članov iz različnih panog povezujemo znanje, ustvarjamo nove ideje in predlagamo konkretne rešitve, ter tako delujemo kot glas slovenskih in mednarodnih podjetij. V širokem okviru naslavljamo zelo konkretna polja delovanja in predlagamo spremembe, saj želimo s svojim znanjem in vizijo skozi dialog s ključnimi deležniki prispevati k pozitivnim spremembam.

V knjižici so predstavljeni povzetki konkretnih predlogov in področij. Prebrskajte jo!

AMCHAM ZAGOVORNIŠTVO