sl Slovenščina
Mednarodna konferenca za odnose z javnostmi BledCom, ki bo letos potekala pod naslovom Trust and the New Realities, letos praznuje svojo 20. obletnico. V svoji bogati zgodovini je konferenca postala ena najbolj priznanih mednarodnih konferenc komunikatorjev, praktikov in akademikov in je v tem času gostila številne priznane in uveljavljene strokovnjake iz sveta komunikacij in odnosov z javnostmi. Letos bodo med njimi tudi Björn Edlund , strokovnjak za komuniciranje in predsednik za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko pri Edelmanu, Boštjan M. Zupančič , priznani filozof in sodnik na Evropskem sodišču za človekove pravice, Melissa Pailthorp, vodja odnosov z javnostmi za srednjo in vzhodno Evropo pri Microsoftu, in Miha Mazzini , pisatelj in kolumnist.

Letošnji program (14.-15. junij 2013) ima prav posebno dodano vrednost, saj zaobjema vse doslej obravnavane teme v zgodovini BledComa, ki so se spreminjale glede na vsakokratne družbeno gospodarske razmere. Če vas zanima, katere so bile, obiščite prenovljeno spletno stran konference: www.bledcom.com. Na spletni strani je tudi že na voljo program konference .

Sicer pa bo dvodnevna konferenca BledCom ponovno potekala na Bledu, a tokrat prvič v najstarejšem in najelegantnejšem hotelu na Bledu Grand Hotelu Toplic