sl Slovenščina

22. maj 2014, Blejska promenada – center (pod kavarno Park), Bled


Poslovni tek trojk, mednarodni dogodek, ki ga častno podpira AmCham Slovenia, vabi v petek, 22. maja vas in vaše sodelavce na blejsko obalo, kjer se združi zabava, rekreacija, druženje in dober namen.

Poslovni tek trojk je dobrodelna tekaška prireditev 3-članskih ekip podjetij – druženje in tekmovanje zaposlenih v podjetjih, ki veliko pozornosti namenjajo aktivnemu načinu življenja tudi izven posla. Vsak član ekipe v štafetnem slogu odteče vsak svoj krog okrog edinega slovenskega naravnega otočka (6 km) in s ploskom rok v cilju preda namišljeno štafetno palico naslednjemu članu ekipe.

Dogodek združi vse, ki jih poleg posla navdušuje tudi šport. Je odlična kombinacija tekaško-poslovnega druženja, kjer šteje tudi dober namen. Razdalja je ravno pravšnja, da jo lahko preteče prav vsak.

Bistvo je ekipni duh, kjer vsak član ekipe da vse od sebe za svojo ekipo. Udeleženci tako krepijo ime oz. blagovno znamko podjetja, kjer so zaposleni, obenem pa je dogodek odlična priložnost za povezovanje med sodelavci in mreženje, bodisi pri teku ali ob druženju, ki sledi tekaški prireditvi. Družabna večerja in popoldanski program sta odlična priložnost za zabavo in spoznavanje ter sprostitev po teku. Za napetost pa poskrbijo tudi naši partnerji, ki tekom popoldneva med vsemi sodelujočimi izžrebajo privlačne nagrade.Prireditev pa se ponaša tudi s humanitarno noto – vsak pretečen krog prispeva v dobrodelni sklad dogodka, ki bo tudi tokrat namenjen uresničevanju ciljev varovancev CUDV z motnjami v razvoju.

Poslovni tek trojk 2015 bo v petek, 22. maja popoldan, na Bledu.

Prijave so možne preko spletne strani dogodka www.tektrojk.si, kjer najdete tudi vse informacije.

število ekip je omejeno, zato se prijavite pravočasno, saj je dogodek vsako leto zaseden.

Spletna stran: http://www.tektrojk.si| www.buinessrun.si

Ponosni partnerji dogodka so AmCham Slovenia, Serengeti, Banka Koper, Sava Hoteli Bled, Zavarovalnica Triglav, Intersport, Samsung, Salomon, Europlakat, Gospodarska zbornica Slovenije, Adria Mobil, BMW…

V sodelovanju z: