sl Slovenščina

Ker se zavedamo, da izzivov nikoli ne manjka, skupaj z Ministrstvom za javno upravo nadaljujemo s programom Partnerstvo za spremembe, ki je postalo nacionalna platforma sodelovanja. Tudi v 6. krogu odpiramo natečaj za reševanje izzivov Povezani za akcijo in čakamo na vaše prijave!

Sodeluje lahko vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije in drugi), kjer zaposleni verjamejo v vrednote drzna odgovornost, igriva inovativnost in partnersko sodelovanje.

Postanite partnerji za spremembe in do 15. oktobra 2019 prijavite izziv, katerega rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje!

Partnerstvo za spremembe je skozi pet sezon širilo svoje delovanje, vključevalo različne akterje v družbi in postalo inovativna nacionalna platforma sodelovanja. S ponosom se lahko ozremo v pretekle kroge, ko smo za skoraj 40 % povečali uporabo e-računov v vzgojno izobraževalnih ustanovah, ko smo navdušili več kot pol milijona Slovencev s spletnim kvIZUMom – Slovenija referenčna država v digitalni Evropi in ko smo predstavili več kot 80 učiteljev v okviru projekta Učitelj sem/Učiteljica sem, s katerim vračamo ugled učiteljskemu poklicu.

Preberite si več o projektu in 6. krogu: NATEČAJ.

Prijavite svoj izziv: PRIJAVNICA.

Vir fotografije: Canva