sl Slovenščina

 



 


ALI LAHKO PODJETJA USPEŠNO ŽIVIJO BREZ ŠEFOV?


Ne le, da lahko organizacije preživijo brez tradicionalnih šefov, celo zelo uspešne so lahko. V organizacijah, kjer je več prostora za zaupanje in opolnomočenje kot pa nadziranje, bodo zaposleni dobili krila in priložnost, da zares uživajo v svojem delu. Da bi lahko oblikovali kulturo sodelovanja in vključenosti, pa moramo najprej re-definirati vodenje in management.


AmCham Slovenija je tudi ponosni partner zdaj že 14. Competovega dogodka. Vabljeni, da se pridružite razmišljanju o samoupravljanju znotraj sodobnih organizacij, ki ga bosta na 14. Competo dogodku vodila karizmatična Lisa Gill in Perry Timms. Njuno interaktivno vsebino pa bo zaokrožil dr. Aleksander Zadel.



O samoupravljanju znotraj sodobnih organizacij bomo skupaj razmišljali na 14. Competo dogodku, ki bo v torek, 5. novembra 2019, ob 8.30 uri v Austria Trend Hotelu v Ljubljani



Letošnja osrednja govorca iz tujine bosta kar dva: Lisa Gill, svetovno priznana strokovnjakinja, coachinja in predavateljica ter Perry Timms, TEDx govorec, mednarodni predavatelj in avtor knjige Transformational HR. Bogato dopoldne pa bo zaokrožil dr. Aleksander Zadel, ki bo govoril o tem, da vodenje brez šefov ne pomeni kaosa, dela brez cilja, organiziranosti in odgovornosti. Pomeni spoštovanje posameznika, njegove identitete in integritete.


 


Več informacij o dogodku in programu najdete TUKAJ ali na laura.smrekar@competo.si