sl Slovenščina

Znan je program 05. DIGGIT



Program 05. Diggit bo presegel vsa pričakovanja. Rdeča nit letošnje konference bo izbor in upravljanje digitalnih platform in orodij za doseganje pomembne konkurenčne prednosti. Poudarek bo na uporabnih primerih in idejah, ki jih boste vsi obiskovalci Diggita lahko uporabili pri svojih delovnih nalogah že naslednji dan. Zato nikakor ne smete manjkati.



Posebej za Diggit bo o največkrat nagrajenih digitalnih komunikacijskih podvigih preteklega leta spregovoril Mark Tungate, direktor in urednik Epica Award. Prvič bo v Sloveniji nastopil predstavnik družabnega omrežja LinkedIn, Ian Hurlock, ki bo razkril, kako s pomočjo družbenih omrežij pospešiti prodajo. Iz Londona se nam bo s svežimi idejami in trendi tretjega vala mobilnega poslovanja pridružil James Chandler, vodja mobilnega poslovanja pri Mindshare v Veliki Britaniji.



Pridružil se nam bo tudi Istvan Viz iz družbe Salesforce, ene najbolj naprednih in hitro rastočih svetovnih družb, ki razvijajo rešitve za učinkovito povezovanje marketinga in prodaje. Posebej za letošnji Diggit bo iz IAB Europe spregovoril digitalni strokovnjak, soustanovitelj in direktor FreshMail in predsednik Sveta IAB za pridobivanje digitalnih znanj, Pawel Sala.



Vabljeni, da si celoten program ogledate na www.diggit.si.