sl Slovenščina


Dragi Partnerji za spremembe,


Partnerstvo za spremembe, inovativna platforma sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju, je v 5. krogu Povezana za akcijo iskala izzive, katerih rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje, znova izmenjala več deset zaposlenih in dokazovala, da je sodelovanje ključ do uspeha. 


Zdaj bi svoje rezultate radi predstavili tudi vam.


Vaše družbe bomo veseli na zaključnem dogodku 5. kroga Partnerstva za spremembe v petek, 31. maja 2019, od 9.00 do 10.30 v Klubu Cankarjevega doma, Prešernova cesta 10, Ljubljana.Na odru se bodo predstavili vsi trije izzivi:

'Učitelj sem/Učiteljica sem! Primeri dobrih praks učiteljev v osnovnih šolah', AmCham Komisija za prihodnost dela in izobraževanja

'Izpisovanje zahteve za izdajo gradbenega dovoljenja – preprosta naloga, ki jo zmore vsak', Upravna enota Šmarje pri Jelšah

'Povečanje dosega (uporabe) e-storitev javne uprave', Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES)Zbrane bosta nagovorila Nevenka Kržan, predsednica AmCham Slovenija in senior partnerka KPMG, in Rudi Medved, Minister za javno upravo Republike Slovenije. 


Dogodek bo povezoval igralec in voditelj Miha Brajnik, z nami na odru pa bodo tudi predstavniki komisije navdiha za Partnerstvo.


Pričnite petkovo jutro sproščeno in v dobro družbi, ter spoznajte ljudi, ki rušijo stereotipe in vsak dan znova dokazujejo, da znamo sodelovati.


PRIJAVA: