sl Slovenščina

Na marčevskem srečanju 14. generacije programa AmCham Young Professionals™ bomo gostili mlade liderje preteklih generacij AmCham Young Professionals, ki so izjemni strokovnjaki na svojih področjih od financ, podjetništva, korporativnega upravljanja in kuture v podjetjih. Njihova skupna točka je vodenje in to, da so si za igrišče karierne in osebne rasti izbrali AmCham Young.

Pogovor bo vodila Nina Langerholc Čebokli, Top potencial leta 2016 & YLC synergy designer.

 

Se nam pridružiš? Potrdi svojo prijavo TUKAJ.


*V kolikor se srečanja ne uspeš udeležiti, nam to sporoči na young@amcham.si.

Matej Gostiša v podjetju Login5 Foundation vodi strategijo in finance. Leta 2022 je zaključil MBA na Univerzi St. Gallen v Švici. Matej je tudi AmCham Top Potencial leta 2019, 9. generacije AmCham Young Professionals. Svojo kariero je začel v KPMG, nato pa 6 let delal v Skupini Triglav kot Regionalni manager. Izkušnje si je nabiral v delu strategije, M&A in korporativnega upravljanja, ter tudi v podjetništvu.

Urška Kajtner je vodja operative v podjetu MESI, slovenskem startupu, ki je v 13tih letih zrasel v inovativno, mednarodno podjetje na področju medicinskih diagnostičnih naprav. Je zmagovalka 10. generacije AmCham Young Professionals™ in vodja skupine Amcham Equals, ki se ukvarja z vprašanji raznolikosti, pravičnosti in vključenosti (DEI) tako v podjetjih, kot tudi širše v družbi. Njena strast ostajajo ljudje in organizacijska kultura. Ključ do uspeha pa po njenem mnenju lepo povzemajo Amcham vrednote: integriteta, sodelovanje, ambicioznost, zaupanje in optimizem.

Rok Koželj je direktor podjetja Optiprint, pionirja za zagotavljanje brezskrbnega tiskanja in optimizacijo pisarniškega dela v podjetjih. Preko lastne prodajne mreže ali franšiznega sodelovanja so prisotni v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in v Romuniji. Aktiven je tudi v poslovni in podjetniški skupnosti, bodisi kot član, bodisi kot vidnejši akter. Je mentor in ekspertni svetovalec start up-om za področja prodaje, marketinga, poslovnega razvoja ter vodenja, preko različnih podjetniških inkubatorjev, pospeševalnikov in širšega podjetniškega podpornega okolja. Kot ključno veščino za uspeh in blaginjo navaja podjetniško miselnost.

 

 

 

Se vidimo kmalu,

ekipa AmCham Young