sl Slovenščina

Dragi člani in članice YLC!

Naš naslednji dogodek bo tokrat malo drugačen. Skupaj s predstavniki političnih strank bomo v kulturnem dialogu razpravljali o aktualnih tematikah in korakih, ki so potrebni na poti v družbo z visoko kvaliteto življenja.

Kako presegati delitve v slovenski politiki, kako iskati skupne imenovalce in kako se uresničujejo programi političnih strank? Vprašali jih bomo, kakšna naj bo nova stanovanjska politika, katere so strateške panoge za Slovenijo in skupaj odkrivali, kje vidimo Slovenijo čez 5 in čez 10 let?

Kot poslovna skupnost želimo gojiti kulturo dialoga med vsemi deležniki in poslati jasno sporočilo družbi, da se znamo pogovarjati.

Pogovarjali se bomo z Andrejem Černigojem, poslancem NSi, Jernejem Pavličem, generalnim sekretarjem SAB, Gregorjem Peričem, vodjo poslanske skupine SMC, Janijem Prednikom, poslancem SD, in Alešem Logarjem, direktorjem Premogovnika Velenje in članom SDS.

Pogovor bo potekal v četrtek, 4. novembra 2021, povezovala ga bosta Mart D. Buh, direktor celovitih izkušenj, AmCham Slovenija, in član IO Young Leaders Cluba, in Katja Čenčur, vodja za članstvo in YLC, AmCham Slovenija. 

Se vidimo?