sl Slovenščina

Sodelujte v našem projektu Vračamo družbi – AmCham Teden korporativnega prostovoljstva: 30. September – 4. Oktober 2013!

Po vzoru dobrih praks ameriških in drugih tujih podjetij Ameriška gospodarska zbornica – AmCham Slovenija s partnerjem projekta Veleposlaništvom ZDA v Sloveniji in v so-organizaciji s Slovensko filantropijo pripravlja projekt »VRAČAMO DRUŽBI – AmCham teden korporativnega prostovoljstva« in ga nameravamo prvič izvesti v jeseni 2013, v tednu med 30. septembrom in 4. oktobrom 2013.

V veliko veselje nam je, da je projekt kot častni pokrovitelj velikodušno podprl Njeg. Eksc. g. Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, ki bo tudi aktivno sodeloval v izbrani prostovoljni akciji.

V Ameriški gospodarski zbornici- AmCham Slovenija je zelo aktivna Komisija za družbeno odgovornost, ki želi poleg ozaveščanja tudi dejavno doprinesti k bolj solidarni in odgovorni družbi. Vrednota prostovoljstva je tisto kar je namen in cilj tedna korporativnega prostovoljstva z nazivom »VRAČAMO DRUŽBI«. Veliko podjetji že samodejno navdušuje svoje zaposlene, da se aktivno s prostovoljstvom vključujejo v širšo družbo, mi pa želimo kot skupnost mednarodnih podjetij povezati delovanje članov Ameriške gospodarske zbornice – AmCham Slovenija v skupni akciji. Aktivno se bomo vključili v številnih lokalnih skupnostih, kjer so potrebe največje.

Ni nam vseeno v kakšni družbi živimo, zato verjamemo, da lahko vsak posameznik kakor tudi podjetje sledi vzgledu družbeno odgovornih podjetij, ki vidijo pot do tistih, ki potrebujejo našo in vašo pomoč, spodbudo in toplo besedo.

Iskreno bomo veseli, če se nam boste v čim večjem številu pridružili v tednu korporativnega prostovoljstva »Vračamo družbi«. Vse dodatne informacije o projektu in posameznih akcija najdete v Katalogu ponudb za korporativne akcije (spodaj).

Za vse dodatne informacije se obrnite na ga. Nino Irt, nina.irt@amcham.si

Vračamo družbi. Skupaj z vami!

So-organizator: Slovenska filantropija- Združenje za promocijo prostovoljstva

Pokrovitelja: Zavarovalnica Triglav d.d., SAP Slovenija d.o.o.