sl Slovenščina

2 top poslovna liderja. Vsak vodi mednarodni tim v multinacionalki. Prvi izhaja iz mednarodnega okolja, izziv pa je našel v regiji, tudi v Sloveniji. Drugi je Slovenec, ki deluje v mednarodnem okolju.


Z nami bosta:

Branislav Knežević, McDonald's Development Licensee Partner. Tekom svoje uspešne kariere v multinacionalki McDonald's je deloval v več evropskih državah in med drugim vodil McDonald's Nemčija s 1.600 restavracijami.

Matej Potokar, MBA, generalni direktor oddelka za storitve in pomoč uporabnikom (CSS) za Zahodno Evropo, Microsoft. Eden vodilnih liderjev globalnega IKT podjetja. V zdajšnji vlogi vodi in motivira ekipo z več kot 700 zaposlenimi v 14 državah.

Ali kulturne razlike štejejo? Na kakšen način? Je lahko mednarodna pisarna kjerkoli? Kako zgraditi zaupanje v mednarodnem timu? Kako motivirati ljudi na daljavo? Kje iskati talente?


 


Kdaj in kje?


V sredo, 18. januarja 2017


od 17.30 do 19.00


Lila dvorana, Ekonomska fakulteta v Ljubljani


Vabilo velja za udeležence 7 generacije AmCham Young ProfessionalsTM. Potrditev udeležbe je obvezna. V kolikor se dogodka ne boste uspeli udeležite, pošljite opravičilo na young@amcham.si.


 


Prijava: