sl Slovenščina

Spoštovani člani in prijatelji AmCham Slovenija,

Pridružite se nam na virtualnem pogovoru z ameriškim strokovnjakom

USA MeetUp –  vpogled v skladnost s sankcijami na mednarodnem trgu pri poslovanju z ZDA

Na srečanju bomo poskušali odgovoriti na ključna vprašanja o izzivih in težavah, s katerimi se srečujete slovenska podjetja, zaradi sankcij ZDA proti Rusiji in njenim zaveznicam. Poleg obravnave ključnih vidikov skladnosti, ki jih postavlja ameriško zakonodajno okolje, bo tudi priložnost za pogovor o dobrih praksah in konkretnih nasvetih za uspešno ravnanje na področju skladnosti.

 

Srečanje USA Meet up bo potekalo v sredo, 15 maj od 9.00 do 10.00 na platformi Teams.

 

 

NAŠ GOST BO:

Steve Staresinic je izkušen svetovalec na področju financ in poslovanja z več kot desetletjem izkušenj v svetovanju tako globalnim podjetjem kot tudi malim in srednjim podjetjem. Svojo kariero je začel pri vodilnih globalnih podjetjih, kot sta PricewaterhouseCoopers (PWC) in Dresdner Bank Kleinwort Benson, kjer je pridobil temeljno znanje in izkušnje v finančnem svetu.

Od leta 2003 Steve deluje kot samostojni svetovalec, osredotočen na podporo malim in srednje velikim podjetjem v Severni Ameriki pri njihovem vstopu na evropski trg, hkrati pa tudi evropskim podjetjem pomaga pri širitvi svojega poslovanja na ameriški trg. Njegovo strokovno znanje sega na različna področja, vključno z davki in financami, skladnostjo poslovanja, upravljanjem človeških virov ter računovodstvom.

Pogovor bo vodila Vida Dolenc Pogačnik, direktorica operative in mednarodnega sodelovanja, AmCham Slovenija.

Udeležbo, prosimo, potrdite s prijavo spodaj. Po uspešni prijavi boste prejeli povezavo za dogodek. Teams platforme. Za vsa vprašanja pišite na vida.dolenc@amcham.si.

 

PRIJAVA

 

Pogovor bo potekal virtualno v angleškem jeziku v zaprti skupini (Chatham House Rule).